dimecres, 15 de novembre del 2017

Per un finançament just, València omple els carrers

      El dissabte 18 de novembre, desenes de milers de persones vam omplir els carrers de la ciutat de València en resposta a la convocatòria de manifestació unitària per a exigir al Govern espanyol un finançament just.


       La resposta va superar les millors expectatives, fent evident que la conscienciació de discriminació del poble valencià no fa sinó augmentar i, conseqüentment, també el crit de ja n’hi ha prou de discriminar el nostre poble

       El passat 25 d’Abril Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va aplegar sindicats i partits sota el lema “Per un finançament just”. Ara, s’han sumat al mateix lema els representants empresarials (Confederació Empresarial Valenciana i Cambra de Comerç), les universitats, el sindicat CSIF, i Ciudadanos (a més dels sindicats UGT, CCOO i Intersindical, i els partits PSOE, Compromís, Podem, EUPV i ERPV, que ja es van sumar a la convocatòria d’Acció Cultural del 25 d’abril). D’aquesta manera, evidenciem la capacitat de sumar gent que pensa de forma diferent de molts temes, però que posa per davant allò que ens unifica: el maltracte que patim els valencians per part del Govern espanyol.

     I la generositat que significa aparcar els partidismes i els interessos particulars en benefici de l’interés del poble valencià, ha estat entès positivament per la ciutadania, que ha respost massivament a la crida. Ara, cal continuar sumant suports i, sobretot, denunciant la discriminació que patim, fins aconseguir un finançament realment just. 

      I en això Acció Cultural continuarà treballant, de manera activa i generosa. Perquè ens hi juguem el futur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.